sunnuntai-illan porkkana

24.5.15

Mie sorruin. Aina mie sorrun.

Porkkanakakku on ehkä yks mun lemppareista ikinä, koska helppotekosuus ja suht nopia valmistus yksinkertasista raaka-aineista on mun mieleen. 



Itse jätin täytteestä ja päällisestä kokonaan pois appelsiinin, ja päällisen maustoin ja notkistin juoksevammaksi sitruunamehulla. 
Kakusta saa korkeamman, kun paistaa sen 20cm irtopohjavuoassa (mahtuu!) ja päälliseen riittää puolikas purkki (100g) tuorejuustoa, 100g valkosuklaata ja sitruunamehua sen verran, että kuorrute on tarpeeksi notkea levitykseen. 



*

Syän halajaa reissaamaan.

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)